Díjazottak

6 fiatal került közelebb az álmához 6-6 hónapon át 2022-ben

Tehetséges magyar fiatalok karrierútját egyengeti az Isa Gábor Alapítvány. A havi rendszerességgel ösztöndíjban részesített pártfogoltakat a kuratórium választotta ki a Budapest Honvéd FC Akadémián futballozó U15 korosztályú gyerekek közül. A tavaly megítélt támogatások a kapott adományokból, a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alapítvány és a Nemzeti Együttműködési Alap segítsége által valósulhattak meg.

 

Múlt év első félévében Szabó Ákost, Bencsetler Mátét és Botos Györgyöt, második félévében pedig Merkl Marcellt, Milicz Pétert és Miták Milánt patronálta az Alapítvány.

 

A kitűntetett sportolók vállalták, hogy a Budapest Honvéd szellemiségének megfelelően és a Magyar Futball Akadémia futballistáihoz méltó módon viselkednek. Emellett pedig az ösztöndíj felhasználását azon célnak rendelik alá, hogy képességeiket pallérozzák, elősegítve személyes fejlődésüket és így a sport területén kimagasló eredmények elérését.

 

Azt, hogy a támogatás méltó helyre került, mi sem bizonyítja jobban, mint az U15-ös csapattal elért bravúros eredményük, a válogatottban való színvonalas szereplésük, a hónap játékosa díj bezsebelése, valamint a kiváló tanulmányi eredményük.

 

Hálával tartozunk mindazoknak, akik támogatásukkal megtiszteltek bennünket és a fiatal talentumokat. 

 

Az Isa Gábor Alapítvány nevében gratulálunk a Honvéd reménységeinek a 2022-ben elért sikereikhez! Csak így tovább fiúk! 

 

Gabi bá nagyon büszke (lenne) rátok!

2022. első félév díjazottjai:

Bencsetler Máté - U15

Máté mentalitása és hozzáállása kimagasló, amit az is bizonyít, hogy meghatározó játékosa az u15-ös csapatnak illetve rendszeres játéklehetőséget kapott ebben a szezonban az u16-os korosztályban is, mindkét csapatban, több pozícióban is magàllta a helyét, ami mutatja sokoldalúságát ( belső védő, szélső védő, szélső támadó). 

A kimagasló teljesítményével kiérdemelte a korosztályos válogatott behívót is, ahol több mérkőzésen is pályára lépett és gólt is sikerült szereznie hazai pályán a Horvát válogatott ellen. 

Erényei közé tartozik még, hogy a legtöbb esetben jókedvű, humoros, kommunikatív és segítőkész a környezetével kapcsolatban illetve igyekszik példát mutatni edzés munkájával.

Máté eredményei ebben a szezonban az u16-os csappattal 4. helyezést ért el és az u15-ös csapattal bronzèrmet ünnepelhetett.

Botos György - U15

Gyuri egy csendes, visszafogottabb személyiség, de annál elhivatottabb. Szorgalmasan teszi a dolgát és keményen dolgozott az egész évben, aminek köszönhetően, meghatározó játékosa az u15-ös csapatnak, illetve rendszeres játéklehetőséget kapott ebben a szezonban az u16-os korosztályban is. Mindkét csapatban több pozícióban is magàllta a helyét, ami mutatja sokoldalúságát (szélső védő, védekező középpályás). 

Idei teljesítményét megkoronázva többször is szerepelhetett az U15-ös korosztályos válogatottban.
Remek mentalitásával példát mutat a társainak is.

Gyuri eredményei ebben a szezonban az u16-os csapattal 4. helyezést ért el és az u15-ös csapattal bronzèrmet ünnepelhetett.

Szabó Ákos - U15

Àkos igazi vezére a korosztályának. Rendkívül megbízható és szorgalmas fiú. Meghatározó játékosa az u15-ös csapatnak illetve rendszeres játéklehetőséget kapott ebben a szezonban az u16-os korosztályban is. 

Kiemelkedően tud teljesíteni belső védő és védekező középpályás poszton is.

Erényei közé tartozik még, hogy kommunikatív és segítőkész a környezetével kapcsolatban illetve igyekszik példát mutatni cselekedeteivel.
 
Ákos eredményei ebben a szezonban az u16-os csappattal 4. helyezést ért el és az u15-ös csapattal bronzèrmet ünnepelhetett. 

2022-es második félév díjazottjai:

Milicz Péter - U15

Kiegyensúlyozott, magas teljesítményt nyújt minden edzésen és mérkőzésen, amivel kiérdemelte a korosztályos válogatottságot. Szorgalma és hozzáállása dicséretes.

Merkl Marcell - U15

Marci is rengeteget fejlődött, mentálisan nagyon erős fiú, aki nagyon szorgalmas és kötelességtudó. A kimagasló teljesítményével kiérdemelte a korosztályos válogatott behívót

Miták Milán - U15

A csapat meghatározó játékosa, aki ugyancsak kiérdemelte a korosztályos válogatott meghívót, emellett elnyerte szeptemberben a hónap játékosa díjat is az akadémián.